Rikala-seura ry‎ > ‎

Y-tunnus: 2477520-6
Sähköposti: rikalaseura[a]gmail.com
Postiosoite: c/o Jari J. Laiho, Takalantilantie 110, 25240 HAJALA

Rikala-seura hoitaa kotiseutuarkistoa, Trömperin kestikievarimuseota, Halikon museota ja Franssintaloa.

Seuralla on oma tunnus, mistä löytyy lisätietoa sivulta: Seuran tunnus

Halikko-mitali voidaan jakaa yhdistykselle tai yksityiselle toimijalle tunnustuksena työstä ja toiminnasta halikkolaisuuden hyväksi.

Trömperi-päivänä jaetaan vuosittain Paras pihapiiri -kunniakirja.

Halikon pitäjänkokous järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa ja Rikala-seura toimii kokoonkutsujana sen järjestämisessä.

Kunniajäsenet
Rikala-seuran kunniajäsenet ovat Veikko Vennonen ja Kauko Ruohonen.

Johtokunta 2017:
Jari J. Laiho, puheenjohtaja, puh. 050 348 9660
Reijo Hinkka
Pentti Laakkio, rahastonhoitaja
Alpo Laine
Eero Nurminen
Erkki Pursiainen
Pekka Rinne
Miika Rosendahl
Anna-Mari Satuli
Heli Syrjälä
Christina Söderlund, sihteeri

Liity yhdistyksen jäseneksi toimittamalla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) osoitteeseen rikalaseura[a]gmail.com tai ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseneen. Voit myös tulostaa ja lähettää alla olevan jäsenlomakkeen osoitteeseen: Rikala-seura ry, c/o Jari J. Laiho, Takalantilantie 110, 25240 HAJALA.
HUOM. Tulostaessasi jäsenlomaketta varmista, että se tulostuu yhdelle sivulle. Voit myös tallentaa tiedoston koneellesi ennen tulostusta.

Rikala-seuran jäsenmaksu vuonna 2017 on 10 € / vuosi / henkilö. Yhteisöjäseniltä 20 € / vuosi.
Ċ
Rikala seura,