Rikala-seura ry‎ > ‎

Tiedotteet

 • Heinäntekotalkoot Trömperillä 10.7. kello 13 alkaen
  Heinäntekoa Trömperillä
  "Heinäpäivä poutapäivä, kuuma, kirkas koittaa. Ruohoisella pientareella heinäsirkka soittaa…” Näin vanhan kansakoulun lukukirjan runo kuvaa perinteistä heinäntekoa. 
  Trömperin kestikievarimuseolla heinänteon makuun päästään lauantaina 10.7. klo 13 alkaen. 
  Heinätalkoissa haravoidaan jo niitettyä heinää, seivästetään seiväsrivi ja lopuksi nostetaan hangoilla heinä seipäille kuivumaan. 
  Tule sinäkin mukaan - olitpa sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja! Asiaan kuuluvaan pukeutumiseen kannattaa myös satsata, sillä paras heinäntekoasu palkitaan.🏆

  Tilaisuuteen on vapaa pääsy niin talkoolaisille kuin kuvaajillekin!😁
  Lähettänyt 4.7.2021 klo 22.43 Rikala seura
 • Trömperin kesätapahtumat 2021

  La 10.6. Heinäntekotalkoot kello 13 alkaen. Heinä on jo niitetty, nyt seivästetään seiväsrivi ja nostetaan heinä seipäille kuivumaan. Paras heinäntekoasu palkitaan.

  Su 11.7. Trömperi-päivä. Kotiseutupäivä koko perheelle. Ohjelmallinen osuus alkaa kello 11 kesäisellä jumalanpalveluksella, jonka jälkeen ohjelmassa on noin kello 12 alkaen kahvittelua, puuronsyöntiä, työnäytöksiä, pihaleikkejä, arvonta, Rikala-seuran tuotemyyntiä ym. Trömperi-päivä on osa Hajalan kylän yhteistä juhlapäivää.

  Ke-su 21.-25.7. Huoneentaulut-näyttely museon kahvilassa. Esillä vanhoja kuvin ja säkein koristeltuja kirjailtuja tekstiilitauluja.

  La 7.8. Kansallinen mustikkapiirakkapäivä & tuottajatori.
  Museon pihalla järjestetään REKO- henkinen myyntitapahtuma. Myyntipaikka on lähiseudun tuottajille ja harrasteviljelijöille ilmainen, mutta vaatii ennakkoon ilmoittautumisen (tromperinkestikievari@gmail.com).

  Lähettänyt 4.7.2021 klo 22.33 Rikala seura
 • Halikon museo avoinna kesällä 2021
  Museo on kesällä 2021 avoinna torstaista sunnuntaihin kello 11-17 elokuun 8. päivään asti. 
  Tämän lisäksi pidennetysti Halikon kirkon konsertti-iltana, sunnuntaina 25.7. kello 19.30 asti.

  Teemanäyttely käsittelee Halikon sairaalan historiaa.

  Tervetuloa museokäynnille viisastumaan ja virkistymään kivimakasiinin viileyteen!
  Lähettänyt 4.7.2021 klo 22.44 Rikala seura
 • Oletko Rikala-seuran jäsen? Käytätkö sähköpostia? Kertoisitko osoitteesi meille?
  Jäsenrekisterimme ei ole aivan ajan tasalla sähköpostiosoitteiden suhteen, mikä on pieni puute jäsenviestintää ajatellen. Varsinkin nyt korona-aikana tämä korostuu vuosikokouksen lähestyessä - niin kokouskutsut kuin mahdolliset etäkokouslinkit saisi näppärästi toimitetuksi sähköpostia käyttäen. 

  Siksi pieni pyyntö. Tämän linkin takaa löytyvällä lomakkeella voit ilmoittaa jäsenrekisteriimme sähköpostiosoitteesi. Käsittelemme sitä kuten muitakin henkilötietoja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

  Kiitos vaivannäöstäsi!

  Lähettänyt 7.5.2021 klo 2.10 Rikala seura
Näytetään ilmoitukset 1 - 4/4. Näytä lisää »